2015. június havi archívum

Bomba akció! – A csak nálunk kapható kreatív szettekre

2015. június 8. hétfő

kozmetikai táska

 

Rendkívüli akciót hirdetünk a csak nálunk kapható kreatív szettjeinkre! A kézműves játékkészletek a kicsiknek szólnak, melyekkel varrhatsz, gyöngyöt fűzhetsz, hímezhetsz, figurákat, táskákat, párnákat, kulcstartókat, vagy mókás mozgó papírjátékokat hozhatsz létre. A szórakoztató, készségfejlesztő termékek igényes időtöltésnek bizonyulnak. A szettek egyszerűsége és a jól követhető leírások miatt garantált a sikerélmény.

Valamennyi akciós termék hazánkban kizárólag Nálunk kaphatóak.

A könnyebb átláthatóság és választhatóság érdekében az alábbiakban bemutatunk néhány terméket:

 

ovális táska1. Ovális táska

A kicsi, füles, cipzáros táskában a legféltettebb kincsek is tárolhatóak, de a kicsi akár hordhatja is magával bárhova. A vastag filc anyag tartós játékra ad lehetőséget. Az elkészítéséhez minden adott: a biztonságos, műanyag tű, az előre kilyuggatott filcdarabok, a cipzár, a hosszú fonal és a díszítő elemek. A műveletek egyszerűek, gyorsan elsajátíthatók. Az elkészített táska mérete: 7,5 x 9 x 5 cm. Az elkészítési idő kb. 30-40 perc.

2. Kozmetikai táska

A vidám, élénk színű Kozmetikai táska ugyancsak cipzáros, így apróbb tárgyak tárolására is kiváló. Tárold benne hajcsattjaidat, hajgumijaidat, sminkkészleted, vagy akár zsebkendőket. Az elkészült táskát aztán fel is díszítheted gombokkal, gyöngyökkel, de a készlethez tartozó műanyag lapocskák is nagyon jól mutatnak majd rajta. Az elkészült tartó mérete: 7 x 10 x 4 cm. Az elkészítési ideje kb. 30-60 perc.

képkeret3. Képkeret

A csillag és négyzet alakú, puha filc képkereteket, kis alakú képeknek készítheted el. Rakd bele kiskedvenced, vagy egy szívednek kedves személy képét. Természetesen, akár ajándékba is szánhatod az elkészült képkereteket. A kézzel készített, személyes ajándékoknak mindig nagyobb az értéke. A képkeretek könnyűek, puhák, ezért bárhova felakaszthatóak, s biztonságosan használhatóak: autóba, ablakra, lámpára. Az elkészült képkeretek méretei kb.: 10 x 10 cm. A varrás kezdetén a két filc közé helyezett szivaccsal vastag anyagmennyiséget kell egyben tartani, így a kicsiknek segítségre lehet szükségük. Ha csillogós cérnával megismételjük a varrást, az eredmény még dekoratívabb lesz.

4. Díszíthető fali rendező (rózsaszín és zöld színekben)

A fali tartók kiválóan alkalmasak fürdőszobába, de a gyerekszobába is. A tartók a saját igények szerint feldíszíthetőek a gyöngyökkel, formákkal, csillogós ragasztóval, szalagokkal, felakaszthatóak és a rekeszeik feltölthetőek. A rózsaszín kisebb, míg a zöld nagyobb méretű. A fényesen csillogó, selymes tapintású anyagból készült alaptartó mellett öntapadó díszek is a szett részei, melyek akár oda is ölthetőek, a hosszas használatért. A tartóba akár képek is betehetőek, így valóban egyedivé varázsolhatóak. A tartókban zsebkendőt, fésűt, kozmetikai cikkeket, hajcsattokat és sminkeket is tarthatsz. Az elkészítési idő mindössze 20-30 perc. Természetesen a tartó önmagában is használható.
A zöld falitartó méretei: 43 x 24 cm.
A rózsaszíné: 31,5 x 23,5 cm.

fali rendezők

5. Díszíthető párna (csillag és szív alakban)

A praktikusan kialakított díszpárna két formában kapható. A szív és csillagforma egy fehér párnából és a ráhúzható, cipzáros, díszíthető és mosható huzatból áll. A puha, selymes tapintású huzathoz rengeteg díszítőelem tartozik. A formák vágottak és öntapadósak. Fényképekkel, csillámos tollal személyre szólóan felékesítheted, akár névvel, vagy más írással. Készítsd el ajándékba! Tippünk: érdemes a mintát először papíron megtervezni. Az elkészítési idő itt sem haladja meg a félórát.

párnák

fenyős függöny6. fenyőfás függönykészítő szett

Nem csupán a karácsonyi ünnepek alkalmával, az év bármely szakában a fenyőfás függönykészítő szett mókás, mutatós dekorációt jelent. A bárhová felakasztható, fenyős, virágos, gyöngyös függők elkészítésében a család több tagja is szívesen részt vehet. A formák kivágottak, így olló nem szükséges az elkészítéshez. A 6 db 90 cm-es hosszú füzérekhez minden megtalálható a szettben. Elkészítési tippünk: a függők aljára érdemes nehezebb, több gyöngyöt kötni a feszes lógás eléréséért. A karácsonyi készülődéshez még ajánljuk a Karácsonyi készülődés – Arcok, és – Díszek szetteket.

baba báb7. Készítsd el: Baba báb

Készíts aranyos, mosolygós babát, virágos ruciban! A régi rongybabák mintájára, a könnyen elkészíthető szettel helyes játékbabát készíthetnek a kislányok. Kis segítséggel, lépésről lépésre válhat a natúr színű puha babaformából vidám kislánybábu. A díszítéshez a ruhákon kívül gyöngyök, szalagok, virágformák is találhatóak a készletben. A báb, amely elkészítve a kicsik ujjára is ráhúzható, 17,5 x 13 cm-es.

8. Ékszerkészítő (zselés és fa)

A klasszikus ékszerkészítő szettel díszek, ékszerek, mobil- és kulcstartók készíthetőek. A különféle formák, színes fonalak, gyöngyök és kapcsok segítségével saját összeállítás készíthető. A zselés szett elemei puha, szilikon szerű anyagból, míg a fa készlet elemei színesre festett fa elemekből készültek.

9. Kulcstartó (csillag, pillangó, szív és virág alakú)

Könnyű súlyú, filc anyagú kulcstartók. A színes formák, gyöngyökkel és flitterekkel egyénileg feldíszíthetőek. Válaszd ki a kedvenc formád: csillag, pillangó, szív és virág! Minden csomag tartalmazza a kulcstartóhoz szükséges kulcskarikát.

kulcstartók

mozgó-macska10. Mozgó papírjáték

A mozgó papírjátékok mókás, látványos játékok, amelyekből néhány perces ráfordítással, barkácsolással, hajtogatással és ragasztással mutatós mozgó játékot készíthetsz. Ha a kis kallantyút forgatni kezded, a figurák életre kelnek: a macska sétálni indul, a csirkék csipegetni kezdenek, a kutyus bólogat, a birka pedig csónakázásra indul. Keresd a többi ötletes játékot oldalunkon!
Nem is gondolnád, mennyi minden létrehozható, néhány papírlapból! A fantáziadús játékok remek családi elfoglaltságok is lehetnek.

 

 

A kiragadott példákon túl még számos színes, kreatív játékkészítő szett található a leárazott termékek között. Érdemes végigböngészni őket!