2015. április havi archívum

Addict-a-ball Golyólabirintus – Kattanj rá!

2015. április 7. kedd

addictaball2

 

 

Addict-a-ball – Te meddig jutsz el? A Golyólabirintus egyszerű alapötletre épülő játék, mégis hihetetlenül magával ragadó. Egy átlátszó gömbben, színes, kacskaringós, 3D labirintusban kell a golyót végigvezetni a számokkal jelzett állomások szerint. Nem is gondolnád, milyen szórakoztató, egyben mekkora türelemjáték. Ha elszánt vagy és szereted a kihívásokat, a Golyólabirintust nem fogod tudni letenni!

 

A jópofa, vidám színekben pompázó útvesztőben a parányi ezüstös golyóbissal új és új akadályokba ütközöl. Sokszor a legapróbb mozdulatokkal kell irányítanod a golyó haladását, hogy az úton maradjon, s ne kelljen a golyót újból a kiindulási rajtpozícióba visszairányítani. Az átlátszó gömböt úgy kell forgatni minden irányba, hogy lásd az útvonalat, s a golyót a legügyesebben tudd irányítani benne. A különféle járatokban, hurkokon, kanyarokban, szakadékokban, boltíveken, apró lyukakon és hullámos útvonalakon át irányítható golyót végeredményben az utolsó állomásig kell eljuttatni. A kezdetben még szokatlan mozdulatsorok mind olajozottabban mennek majd, így, ha már könnyedén tudod a golyót irányítani, gyorsasági versenyt is rendezhettek a barátaiddal, ki éri el legelőbb a célállomást.

 addictaball3

A műanyag gömbben, a labirintus rajtpozícióiban nem véletlenül van 3 kiindulópont. Az első a labirintus kezdete, így ha elölről akarod kezdeni a játékot, az egyes kiindulópontot válaszd. A második és harmadik kiindulópontok által a pálya közbülső részeibe lehet bekapcsolódni, hogyha nem szeretnéd mindig a legelejéről kezdeni a golyó vezetését.

 addictaball7

Fejtsd meg a Golyólabirintus trükkjeit, s vezesd végig a golyót a célállomásig!

 

A két méretben, s eltérő pályakialakítással kapható Addict-a-ball játékgömbök valódi készségfejlesztők, amelyek játszva javítják a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt, a koncentrációt és a türelmet. Bár dühítően frusztráló tud lenni a pálya némely része, ugyanakkor az Addict-a-ball, már a nevéből adódóan is garantáltan addiktív hatású, logikai-ügyességi játék, amelytől nehezen fogsz tudni megválni. A gömb átmérője szerint beszélhetünk:

13 cm-es Addict-a-ball Golyólabirintusról, amely összesen 100 állomást foglal magában, illetve,

19 cm-es Addict-a-ball Golyólabirintusról, amely 138 állomást tartalmaz, s nagyobb golyóval, szélesebb pályával rendelkezik.

 addictaball11

 

Addict-a-ball jellemzői:

  • Korosztály: 6 éves kortól
  • Játékosok száma: 1
  • Gyártó: Kidult
  • Fejlesztett készségek: türelem, koncentráció, szem-kéz koordináció, finom motoros mozgások.

addictaball5