2015. május havi archívum

Playmobil 2015

2015. május 29. péntek

 

playmobil8Ki gondolná, hogy a jellegzetes Playmobil figurák már több mint 40 éve részei a kicsik életének. A szerepjátékokra kiválóan alkalmas figurák és játékszettek révén egy varázslatos játékbirodalom építhető meg. A rengeteg témába sorolt, változatos, fantáziadús szettek gyártója idén is újdonságokkal rukkolt elő. Nézzük meg őket közelebbről!

 

Amint megszokhattuk a fiúknak idén is járművekben gazdag, izgalmas szettek kerültek terítékre. A City Action kikötői rendészete és kommandósai mindig bevetésre készek. A vízre bocsátható, távirányítóssá alakítható mentőhajó, a lebegő mentőkapszula, vagy a nagyszabású kikötői rendészet is vízzel, vízben játszható. A kommandósok páncélozott járműje, amely ugyancsak távirányítóssá alakítható, belül is rendkívül részletgazdag. Kiegészítőként szívesen ajánljuk a kizárólag figurákat tartalmazó K-9 TEK egységet is!

 city action

Idén 4 gyűjthető, kisebb darabszámú játékszettek is a piacra kerültek, lányos és fiús sorozatokban. A 6 vagány motorossal egy teljes bandát megszervezhetsz figurákkal és más-más színű és típusú kétkerekűkkel. A lányok 6 varázslatos paripának örülhetnek, amelyek lányfigurákkal és karámmal együtt kaphatóak. A különféle lófajtákhoz a figurák is passzolnak stílusban, öltözékben.
Gyűjthetőek azok a praktikus, visszazárható tasakokban kapható szettek is, amelyek egy lovagi tornára, illetve a Tünemények földjére kalauzol el. A 4 lovagi rend eltérő színvilágban, zászlókkal bűvölik el a kisfiúkat, egy-egy figurával és lófigurával. A 4 szett 4 palánkot is tartalmaz, melyeket össze is illeszthetsz egy hosszú lovagi palánkká. Gyűjtsd össze őket! A Tünemények bájos tündérek, kis pegazussal és más aranyos állatkákkal. A fantázianevekkel illetett készletek a 4 évszakot is eszünkbe juttathatja.

 pónik

Ha szereted az állatokat, az Állatkórház a te játékszetted! A City Life idei új kollekciója nagyon helyes állatfigurákkal teli és ötletes koncepcióra épül. Az Állatkórházban, és Az állatsimogató és lábadozóban sebtapasszal, levehető fáslival láthatod el a kis kedvenceket, míg A műtőben ultrahang és röntgen készülék is található. A cserélhető röntgenfilmekkel megtekintheted a kutyus és a macska eltörött csontjait. Természetesen kevesebb darabszámú szettek is megjelentek: a Virgonc cicusok, a Teknős sétáló és a Röntgenre váró lovacska is el fogja nyerni a gyermekek tetszését.

 állatkórház

bohócMinden gyerek imádja a vidámparkot. A sok színes, látványos, csillogó játék, a szédülős körhinta, a mókás dodzsem, az óriáskerék, a hajóhinta, a lufit osztogató bohóc, és az édességeket áruló büfés – megannyi remek szórakozás. Ezt a vidám forgatagot a Playmobil is megteremtette a Summer Fun kollekciójával. Az Óriáskerék, és a Körhinta önműködően is forgatható egy kiegészítő beszerzésével. A Célbadobóval valóban kipróbálhatod a célozó tehetségedet, a Vonatkalanddal pedig felpattanhatsz egy kis zötyögésre. Légy részese Te is a kalandnak!

 

Luxusjacht, amely távirányítású vízalatti motorral működtethető? Ez szuperül hangzik! Irányítsd hajódat s szeld a habokat utasaiddal! A szépen kialakított kabinnal konyhával és zuhannyal felszerelt hajó orrában csörlőt is találsz. A távirányítású vízalatti motor más Playmobil szettekhez is használható.

 jacht

Ha összecsukod bőrönd, ha szétnyitod születésnapi zsúr a kastélyban. Mi az? Természetesen a Playmobil Hordozható Születésnapi mulatság játékszett, amely 3 az 1-ben kínál sok-sok játékkal teli órát. Vidd magaddal a bőröndöt, nyisd ki és játsz a vele, majd pakold bele a szett apró elemeit! A nagyon szemléletes háttérképekkel bélelt bőrönd hercegi párt és sok kis lányos elemet tartalmaz. A bőrönd 50 x 23 x 22,5 cm nagyságú.

 bőrönd

Reméljük, segíthettünk bemutatni a Playmobil 2015-ös tavaszi újdonságait. Örömmel ajánljuk valamennyi készletet, hiszen a készségfejlesztő játékok a szerepjátékokra kiválóak. A kicsik szerepjátékaik során értelmezik a világot, s benne önmagukat és környezetüket. A Playmobil szettekkel szárnyakat kaphat a képzeletük, gazdagodhat kreativitásuk, s egy miniatűr világot alkothatnak maguknak.

 

playmobil-képA Playmobil gondolata 1971-ben született meg, az első tervek és rajzok pedig 1972-ben láttak napvilágot. A legelső 7,5 cm-es figurák 1974-ben kerültek a boltokba. Nemsokára az első lányfigura is megszületett, majd az 5,5 cm-es gyerekfigurákkal és a 3,5 cm-es bébifigurákkal teljessé vált a Playmobil család. Ezt követően az újítások egymást követték: a figurák mind részletesebbek lettek. 1990 óta a Playmobil 1-2-3 már a legkisebbeket, a másfél éves generációt célozta meg. A Zsákbamacska Playmobil kollekció 2011-től olyan meglepetés csomagok, amelyek részei egymással kombinálhatók, csereberélhetők. Idén már a 9. széria fog megjelenni fiús és lányos témában egyaránt. A Playmobil tavaly ünnepelte a 40. születésnapját. Akkori eladásaik szerint már 2,7 milliárd Playmobil figura talált gazdára. Állításuk szerint minden másodpercben a Föld népessége 2,6 emberrel növekszik, míg Playmobil figurából 3,2 születik ugyanebben a tempóban.

 

Melyik a legjobb focikapu szett?

2015. május 18. hétfő

focikapu-0-0Itt a jó idő, így végre egyre több időt tölthetünk a szabad ég alatt. A kerti játékok, sporteszközök ilyenkor, tavasszal a legkelendőbbek. A focikedvelő kisfiúknak nagyszerű választásnak bizonyulhat a focikapu szett, amely általában hálóval felszerelhető, műanyag csövekből összeállítható kapuból, labdából, esetleg pumpából, s fém vagy műanyag rögzítőkből áll. Mivel számos, egymáshoz hasonlító focikapu szett található a KreativKid oldalán, így szeretnénk megkönnyíteni vásárlóink helyzetét, s az összehasonlítás céljából bemutatni a játékszetteket.

 

 

A KreativKid oldalán megrendelhető szettek:

 

 

focikapu-1-21.) Focikapu 91,5 x 63 cm-es

 

A szettben található: 6 db fehér műanyag cső (1 db kapuhoz), fekete rögzítő sarkok, 1 db háló, 1 db labda és összeszerelési útmutató.

A kapu(k) méretei: 91,5 x 63 cm.

A labda mérete: kb. 11 cm átmérőjű enyhén puha labda (fújható), fehér alapon focilabda mintás.

Kiegészítők: -

A cső átmérője: 25 mm, azonban enyhén összenyomhatóak.

Színek: fekete, fehér.

Hordozhatóság: A termék méretéhez nem igazodó, nagyobb, hosszú kartondobozban kapható, amelyen hordozható fül található.

Összerakhatóság: A mellékelt összerakási útmutató révén az összerakás gyorsan, egyszerűen elvégezhető.

Ár: kb. 6000 Ft.

 

focikapu-2-12.) Focikapu szett, 2 db kapuval

 

A szettben található: 12 db fehér műanyag cső (2 db kapuhoz), fekete rögzítő sarkok, 2 db háló, 1 db labda és összeszerelési útmutató.

A kapu(k) méretei: 91,5 x 63 cm.

A labda mérete: kb. 11 cm átmérőjű enyhén puha labda (fújható), fehér alapon focilabda mintás.

Kiegészítők: 4 db fém rögzítő, amelyekkel a földbe szúrhatóak, és így rögzíthetőek a kapuk a két oldaluknál.

A cső átmérője: 25 mm, azonban enyhén összenyomhatóak.

Színek: fekete, fehér.

Hordozhatóság: A termék méretéhez nem igazodó, hosszú kartondobozban kapható, amelyen hordozható fül található.

Összerakhatóság: A mellékelt összerakási útmutató révén az összerakás gyorsan, egyszerűen elvégezhető.

Ár: kb. 9100 Ft.

 

focikapu-3-13.) Focikapu szett 87 x 44 x 43 cm-es

 

A szettben található: 12 db sötétkék műanyag cső (2 db kapuhoz), sárga rögzítő sarkok, 2 db háló, 2 db labda.

A kapu(k) méretei: 91,5 x 63 cm.

A labda mérete: kb. 16 cm átmérőjű labda, amely nincs felfújva, sárga alapon fekete focilabda mintás.

Kiegészítők: 8 db sárga műanyag rögzítő, amelyekkel a földbe szúrhatóak, és így rögzíthetőek a kapuk a két oldaluknál, valamint kis méretű pumpa, amellyel a labdák fújhatóak fel. A pumpát a használat előtt össze kell rakni, a szelep, a pumpáló nyélben található.

A cső átmérője: 22 mm, amely bár enyhén összenyomható és vékonyabb, de mégis masszívabb, mint az előzőekben bemutatott 2 focikapu szett.

Színek: sötétkék, sárga, fekete.

Hordozhatóság: A termék ráillő, vastag kartondobozban kapható, amely kézben nehezebben vihető, ugyanis semmiféle fogódzó nincs rajta.

Összerakhatóság: Nincs mellékelve összerakási útmutató, bár értelemszerűen összerakhatóak a kapuk.

Ár: kb. 6400 Ft.

 

focikapu-4-14.) Focikapu szett 2 az 1-ben

 

A szettben található: 16 db világoskék műanyag cső (1 nagy, vagy 2 kicsi kapuhoz), fekete rögzítő sarkok, 3 db háló (1 nagy és 2 db kicsi), 1 db labda.

A kapu(k) méretei: A játékszett két típusban kapható:

  • Az „A” szettből 1 db nagy kapu rakható ki 10 db cső felhasználásával, amelynek 110 cm széles, 80 cm magas és 42 cm mélységű. Az „A” szett kis kapujából 2 db rakható ki, 8-8 db cső felhasználásával, ez 80 cm széles, 57 cm magas és 34 cm mélységű.
  • A „B” szett hasonlóképpen rakható össze, azonban a kapuk mérete más. A nagy kapu: 97 cm széles, 64 cm magas és 34 cm mélységű, míg a kis kapu 64 cm széles, 51 cm magas és 25 cm mélységű.

A labda mérete: az „A” szettben 16 cm-es, míg a „B” szettben 14 cm-es labda található. A labda nincs felfújva, sárga alapon fekete focilabda mintás.

Kiegészítők: -

A cső átmérője: 19 mm, amely enyhén összenyomható.

Színek: világoskék, sárga, fekete.

Hordozhatóság: A termék ráillő, kisebb méretű kartondobozban kapható, amely kézben is könnyen hordozható a szélén található fül révén.

Összerakhatóság: A doboz hátulján részletes ábrák szolgálnak segítségül az összerakáshoz.

Ár: kb. 4600 Ft.

 

focikapu-5-15.) FOCIKAPU SZETT

 

A szettben található: 10 db fehér műanyag cső (1 db kapuhoz), fekete rögzítő sarkok, 1 db háló, 1 db labda és kék színű pumpa.

A kapu(k) méretei: 91,5 x 61 x 48 cm.

A labda mérete: kb. 14 cm átmérőjű gumilabda (felfújt állapotban), fehér alapon focilabda mintás.

Kiegészítők: 4 db fém rögzítő, amelyekkel a földbe szúrhatóak, és így rögzíthető a kapu a két oldaluknál, valamint egy műanyag pumpa, amellyel a labda felfújható.

A cső átmérője: 25 mm.

Színek: fekete, fehér.

Hordozhatóság: A termék a füllel ellátott dobozában jól hordozható.

Összerakhatóság: A doboz hátulján összeszerelési ábra látható.

Ár: kb. 2700 Ft.

 

focikapu-6-16.) FOCIKAPU SZETT 2:1

 

A szettben található: 12 db fehér műanyag cső (2 db kapuhoz), fekete rögzítő sarkok, 2 db háló, 1 db labda és kék színű pumpa.

A kapu(k) méretei: A készlet csöveiből vagy 2 db kisebb (48 x 33 x 27 cm) vagy 1 db nagyobb (91 x 61 x 50 cm) kapu hozható létre.

A labda mérete: kb. 14 cm átmérőjű gumilabda (felfújt állapotban), fehér alapon focilabda mintás.

Kiegészítők: 8 db fém rögzítő, amelyekkel a földbe szúrhatóak, és így rögzíthetőek a kapuk a két oldaluknál, valamint egy műanyag pumpa, amellyel a labda felfújható.

A cső átmérője: 25 mm.

Színek: fekete, fehér.

Hordozhatóság: A termék a füllel ellátott dobozában jól hordozható.

Összerakhatóság: A doboz hátulján összeszerelési ábra látható.

Ár: kb. 3000 Ft.

 

focikapu-7-17.) FOCIKAPU SZETT

 

A szettben található: 12 db fehér műanyag cső (2 db kapuhoz), fekete rögzítő sarkok, 2 db háló, 2 db labda, összeszerelési útmutató.

A kapu(k) méretei: A két egyforma kapu méretei: 56 x 43,5 x 30,5 cm.

A labda mérete: a 2 db egyforma labda puha gumilabdák, kb. 8 cm-es átmérővel, fehér alapon focilabda mintásak.

Kiegészítők: -

A cső átmérője: 25 mm.

Színek: fekete, fehér.

Hordozhatóság: A cipzáros, szövet és műanyag tartóban jól tárolható, hordozható.

Összerakhatóság: A mellékelt összeszerelési ábrák alapján egyszerűen megépíthető.

Ár: kb. 3300 Ft.

 

focikapu-8-18.) Focikapu szett hálóval és focilabdával

 

A szettben található: 12 db erős, fekete műanyag cső (2 db kapuhoz), citromsárga rögzítő sarkok, 2 db háló, 1 db labda, összeszerelési útmutató.

A kapu(k) méretei: A két egyforma kapu méretei: 91 x 61 x 45 cm.

A labda mérete: a labda felfújatlan állapotban kb. 12,5 cm-es átmérőjű. Fehér alapon focilabda mintás. Anyaga: PVC.

Kiegészítők: 8 db erős fém rögzítő, amelyekkel a focikapukat lehet rögzíteni, a földbe beszúrva.

A cső átmérője: 25 mm. A kínálatban egyértelműen a legerősebb, legvastagabb csövek, amelyek nem nyomhatóak össze.

Színek: fekete, sárga.

Hordozhatóság: A többi szettnél súlyosabb, nagyobb dobozon nincs fül, így kézben hordozhatósága nem könnyített.

Összerakhatóság: A mellékelt összeszerelési ábrák alapján egyszerűen megépíthető.

Ár: kb. 5400 Ft.

 

 

A legmegfelelőbb focikapu szett kiválasztása előtt tehát érdemes átgondolni, mely tulajdonságai alapján választaná ki a játékot. Ha a méret számottevő fontosságú, akkor érdemes olyan szettet választani, amely több méretet is kínál egy termékben. Ebből kifolyólag azt is érdemes előre kitalálni, 1, vagy 2 focikaput szeretne a kertben felállítani. Hogyha az ár alapján válogatna, akkor az 5-6-7.  termékeket ajánlhatjuk. Végül, ha elsősorban a minőséget, időtállóságot, strapabíróságot szeretné előtérbe helyezni, akkor a KreativKid mindenképpen a sorban utolsó, 8. focikapu szettjét ajánlja.