Playmobil zsákbmacska fi?ures

Már vártuk, hogy mikor jelenik meg: a LEGO után a Playmobil is kiadta a saját minifigura-készletét. A koncepció ugyanaz: kicsi zacskóban figurák lapulnak, 12 féléből 1, és elvileg kibontásig nem derül ki, hogy melyik. A Playmobil azért csavart egyet az ötleten: van nekik lányos és fiús sorozatuk, így nem fordulhat elő, hogy kicsifiunk a 4. kéktündér láttán sírva fakad. (Még nem tudom a trükköt, hogyan lehet meglesni, mi van benne, de ígérem, amint rájövök, közzéteszem.)

A fiúsok itt is elég vérszomjasra sikeredtek, de persze ott van közöttük az elmaradhatatlan Forma1-es versenyző, egy rocksztár gitárral, sőt még Uncle Sam is, az USA-t jelképező figura. A többi a honlapon fel van sorolva, ott lehet megnézni.

A lányosokat le merem írni (szép, szelíd blogfelhőre gyúrok :) ): tündérek, királylányok, hableány, boszorkány, egy tetovált karú énekesnő, hát persze, hogy egy zsoké. A sorozat legszebb darabja szerintem az orosz menyasszony, aki simán elmegy tündér keresztanyának is.

Ráadásul a kiegészítőiket is cserélgethetjük, így csinálhatunk vasorrú boszorkányt, tetovált karú hableányt, szárnyas rockert vagy békésen pizzát eszegető hóhért. Ha valakinek kedve támadna ilyesmit fotózni, küldje el nekünk, nem leszünk hálátlanok!

Itt lehet hozzászólni !