Angry Birds

Hallottál már az Angry Birdsről? Ugye, tudod, az a …. Nem? Neeeem? … Akkor jó, mert eddig én sem. Akkor találkoztam velük először, mikor egy árubemutatón a kezembe nyomtak egy jókora plüsslabdát, amiről kiderült, hogy madár, és ha jól megcsapkodom, rondán károg.

Az Angry Birds egy androidos telefonra tervezett játék, körülbelül annyira bonyolult, mint egy átlag commodore 64-es őskövület a 80-as évekből, és pont annyira addiktív.  A lényeg az, hogy van pár gombócmadarunk, akik sorban állnak a csúzlinál, hogy letarolva eltalálhassák a zöld gombócmalackát, miközben mérgesen kárognak. A mi összes dolgunk az, hogy beállítsuk a csúzlit, elengedjük, nézzük, hogyan pattognak a gombócmadarak, és szurkoljunk.

Aki tudja, miről van szó, annak nem kell magyarázni, aki nem, az  a videón megnézheti. De vigyázat, én hivatali kötelességből, reggeli közben megnéztem, és hirtelen fél 11 lett. :-) Ha kipróbálnád,  ezen a linken megtalálható a pécés verziója.

Az elmúlt másfél óra hatására tényleg kedvem lenne egy gombócmadárral ledönteni valamit, valakit.. csak nehogy megsértődjön, hogy zöld gombócmalacnak néztem.

Címkék:

2 hozzászólás “Angry Birds” bejegyzésre

  1. Evelin szerint:

    Az ilyen aranyos madarakat melyik üzletben lehet kapni?

  2. Kreativkid szerint:

    Sajnos üzletet nem tudok, de nálunk a kreativkid.hu-n megrendelheted!

Itt lehet hozzászólni !