Törött dobozos termékek

Van a játékboltosságnak egy hatalmas előnye: az ember nyugodtan válogathat a saját gyerekeinek a különböző leértékelt cuccok között. Így vettünk 12000 forint helyett 3000-ért bakuganos görkorit, utolsó darab fésülhető babafejet, a legeslegutolsó pokemonos kreatív cuccokat, amik már évek óta senkinek sem kellenek, csak az én kissé elkésett fiaimnak, és még ki tudja, mit!

És most úgy döntöttünk, hogy ezt a vadászszenvedélyt megosztjuk veletek is: az elmúlt héten felvettünk egy adag sérült dobozos társast és Playmobil játékot a kínálatunkba, az eredeti ár töredékéért. Vannak köztük a “opsz, picit behorpadt a sarka, baj? ááá, tedd csak oda a polcra” típusútól egészen a “véletlenül ráejtettünk egy raklapot, most mi lesz?” állapotúig mindenfélék. Ami biztos, hogy hiánytalanok, de a csomagolásuk, az többé-kevésbé sérült. Kérdés nélkül csak azt postázzuk, amit magunk is hazavinnénk, ha túlságosan viharvert állapotban van a társas, akkor telefonon megbeszéljük, mi legyen vele. A playmobilok hiánytalanok, és annak úgyis 99%-ban kidobjuk a dobozát.

Az “értékcsökkent termékek” között megtalálható a 2002-es év játéka, a régóta hiánycikk Villa paletti, és a tavalyi karácsony slágere, a playmobilos hordozható babaház, de csak és kizárólag a készlet erejéig!  

Itt lehet hozzászólni !